Ofte stilte spørsmål

Hva må jeg gjøre med gulvet før dere kommer?

Det eneste du trenger å gjøre er å støvsuge gulvet og fjerne alle gjenstander som ligger på gulvet. Pass på at det ikke ligger noen spirke og lignende på gulvet.

Vil det bli mye lukt etter dere har gjennomført arbeidet?

Det meste vi bruker er oljebaserte produkter. Gassen lukter litt. God lufting og varme får gassene ut av rommet i løpet av noen dager. Når det kommer til vannbaserte produkter, lukter dette lite.

Skal rommet være møbelfritt før dere kommer?

Ja, møbler må flyttes, og ledninger og andre gjenstander må ikke ligge på gulvet. Dette gjør at vi kan begynne arbeidet umiddelbart.

Må jeg fjerne lister før dere kommer?

Ja. Når det kommer til lakkering kan listene stå, men vi anbefaler at listene fjernes for best mulig resultat. Skal vi olje med farge må listene tas av.

Hva gjør dere med avfall (støv o.l.) ?

Dette setter vi igjen. Dette utgjør normalt en søppelsekk som normalt sett kan kastes i restavfallet.

Hvor mye støv blir det under og etter sliping?

Det eneste som støver noe i dag er åpne trapper. Da faller noe av støvet ned under trappen. Alle våre maskiner er direkte koblet til støvposer eller støvsuger. Maskinparken ble byttet i 2015, og vi har markedets beste maskiner mot støv.

Kan dere også bytte gulv?

Ja, vi kan legge ny parkett om dette er ønskelig. Vi kan også sette på nye lister.

Koster transport noe?

Ja. Vi legger til en liten kilometertakst på oppdraget for hver kjøring. Dette er det eneste som skiller om du bor på Randaberg eller i nabohuset.

Hva skjer om vi ombestemmer oss før dere har startet arbeidet?

Avbestiller du en uke i forveien, koster dette ingenting. Dersom dere avbestiller 4-5 arbeidsdager før oppstart, utgjør dette en avbestillingsgebyr på 10%. Dersom dere avbestiller 2-3 arbeidsdager før oppstart, utgjør dette en avbestillingsgebyr på 30%. Dersom dere avbestiller samme dag eller dagen før, utgjør dette en avbestillingsgebyr på 50%. Vi har avbestillingsgebyr da vi normalt sett fyller arbeidsbøkene i god tid og har ansatte å ta hensyn til. Vi har liten mulighet å fylle inn nye oppdrag på kort varsel.